Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

werknemers

GOC creëert toekomst

Hoe ziet de wereld van morgen eruit? En wat betekent dat voor het werk dat u doet? Succesvolle mensen wéten niet wat de toekomst brengt, maar zíen hoe het ook zou kunnen. Met fantasie en verbeeldingskracht. Twee cruciale eigenschappen in de creatieve industrie. Eigenschappen die wij al ruim negentig jaar in huis hebben. En waarmee we mensen en organisaties helpen hun toekomst vorm te geven.

Dat doen we door heel goed te weten wat er in de markt speelt en wat er nodig is. Door mensen in beweging te brengen. Door ze individueel te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden en door collectieve ontwikkeling van de branche. Samen creëren we nieuwe kansen. Hoe ziet uw toekomst eruit? 

Heeft u behoefte aan advies of ondersteuning van GOC? Neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar!

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29