Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

onderwijs diensten

GOC ondersteunt onderwijsinstellingen bij het uitvoeren of initiëren van hun taken. Dat gaat ver. Zo adviseren we onderwijsinstellingen bij het opzetten van nieuwe opleidingen, geven we aan hoe zij het beste keuzedelen kunnen inzetten en ondersteunen we bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van examens en kunnen we helpen bij de examinering. Bij alle onderdelen van het traject biedt GOC de helpende hand.
 
Met onze jarenlange expertise binnen het onderwijs fungeren wij voor veel onderwijsinstellingen als een prettige gesprekspartner, die van de hoed en de rand weet en waarmee onafhankelijk van gedachten kan worden gewisseld over toekomstige routes, of juist over de afhandeling en organisatie van de dagelijkse bezigheden.
 
Ons dienstenpakket omvat:

Meer weten over één van deze diensten? Klik op de naam en lees meer.
 
Heeft u behoefte aan advies of ondersteuning op een ander vlak? Neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar!
 

vragen?

Bel of mail gerust naar ons team onderwijs & onderzoek.

Jos Teunen (onderzoeker)
j.teunen@goc.nl
0318-539158      
                                                                                  
 
Annet Leeflang
a.leeflang@goc.nl 
0318-539171
 
 
Lise Daanen 
l.daanen@goc.nl

0318-539187
 
 
Tobi Boas
t.boas@goc.nl

0318-539152