Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

maatwerk

Wilt u uw medewerkers opleiden met behulp van praktijkvoorbeelden uit eigen organisatie? Of meerdere medewerkers tegelijkertijd om- of bijscholen, maar kunnen ze in de productie niet worden gemist? GOC biedt een oplossing op maat: maatwerktrajecten.

Wanneer maatwerktrajecten?
Een maatwerktraining wordt gegeven aan meerdere medewerkers. Vanaf hoeveel medewerkers een maatwerktraining rendabel is, is afhankelijk van het totaalpakket. De binnendienst van GOC informeert  hier graag vrijblijvend over door samen de opleidingswensen in kaart te brengen en vormt aan de hand daarvan een passend opleidingsadvies.

Maatwerkoplossingen zijn interessant voor zowel grote organisaties als kleine bedrijven en afdelingen. Voor kleine bedrijven is maatwerk een optie door samen met anderen dit traject in te gaan. Net als met een open inschrijving leer je van vakgenoten, maar met het voordeel van maatwerk, subsidie en opleiden in eigen regio.

Waarom maatwerktrajecten?
Verschillende (grafimedia)bedrijven zijn u al voor gegaan en kozen in de afgelopen jaren voor de maatwerktrainingen van GOC. Verschillende overwegingen spelen een rol bij de keuze voor een maatwerktraject. Een paar voorbeelden:
  • De trainingen worden op maat van uw bedrijf gemaakt. Geen standaardtraining dus: medewerkers leren precies wat ze moeten leren.
  • De trainingen worden gegeven wanneer u dat wilt. In overleg met GOC bepaalt u de cursusdata en -tijden. Zo nodig worden de trainingen buiten de productie-uren georganiseerd.
  • De trainingen worden gegeven waar u wilt. Maatwerk betekent dat medewerkers worden getraind aan eigen apparatuur in het eigen bedrijf, maar u kunt ook kiezen voor een training in ons trainingscentrum.
  • Meerdere medewerkers wordt dezelfde training geboden zonder dat de productie daaronder leidt.
Waarom GOC
GOC is sinds 1925 actief als dé opleider van de grafimediabranche. Met 90 jaar ervaring zijn we de kennispartner van de creatieve industrie en de daarbij behorende grafimediabranche. Onze professionele trainers bieden maatwerktrajecten aan die veelal worden afgesloten met een branche-erkend certificaat. Alle GOC cursussen uit ons open aanbod zijn eveneens als maatwerktraject beschikbaar. 

subsidies

alle actuele subsidiemogelijkheden op een rijtje!

naar subsidies

C3 werkt aan de loopbaanoplossingen van morgen

Leve de loopbaan!
Samen met werkgevers en werknemers werken we aan vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en begeleiding van werk naar werk. Dat kan niet zonder eigen initiatief. Want wie van werken een feestje wil maken, moet zelf de slingers ophangen. Wij zetten de trap vast klaar voor iedereen die wil blijven groeien om mee te kunnen bewegen in elke dynamiek.

ga naar C3werkt.nl