Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

vacatures

  • Trainer Vouwplakken

    GOC is op zoek naar een trainer vouwplakken. Wij zoeken een trainer om de (nieuwe) talenten van de toekomst klaar te stomen als Vouwplakker. Wij zoeken dan ook die trainer met dé specialistische kennis om onze cursus Procesoperator Vouwplakken te verzorgen.

  • Trainer Flexo Rotatie

    GOC is op zoek naar een trainer Flexo Rotatie. wij zoeken een trainer om de (nieuwe) talenten van de toekomst klaar te stomen als Flexo Rotatie drukker. Een trainer met dé specialistische, grafische en up-to-date kennis. Een verantwoordelijke functie want de kwaliteit van onze cursussen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid en het enthousiasme van onze trainers.

  • Trainer Stansen

    GOC is op zoek naar een Trainer Stansen. Door de groei in de kartonnage sector en daarmee de vraag naar nieuwe instroom zoeken wij een trainer om de (nieuwe) talenten van de toekomst klaar te stomen als Stanser. Wij zoeken dan ook die trainer met dé specialistische kennis om onze cursus Procesoperator Stansen te verzorgen.