Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

subsidies

Alle actuele subsidiemogelijkheden op een rijtje!

Verandering is de enige constante in de wereld van vandaag. Innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Vakkennis veroudert eerder en klanten worden kritischer. We moeten langer doorwerken en de baan voor het leven maakt plaats voor een leven vol banen. De uitdaging is om voortdurend in ontwikkeling te blijven. Als werkgever én werknemer. Zodat iedereen toekomstbestendig wordt en blijft!
 
Dankzij tal van subsidies en kortingsregelingen kosten investeringen in toekomstbestendigheid minder dan u denkt. Het A&O Fonds Grafimediabranche biedt tal van subsidieregelingen die van toepassing zijn op een deel van het GOC aanbod. Informatie over deze subsidies is te vinden in de uitgave subsidieoverzicht 2019. Hieronder staat ook een link met informatie over subsidieregelingen van de overheid . 

Subsidie aanvragen

Op het hele cursusaanbod van GOC kunt u subsidie ontvangen.
Bedrijven die bijdragen aan het A&O opleidingsfonds ontvangen 30% subsidie van het A&O fonds.

Daarnaast is er subsidie uit het sectorplan beschikbaar. Voor nieuwe medewerkers in de branche is er vanaf 2017 tot 40% subsidie beschikbaar voor de vakopleidingen in de branche. Dit geldt ook voor omscholing naar een nieuw beroep zowel voor binnen als buiten de branche, daar waar het de overstap betreft naar een andere werkgever. Klik hier voor meer informatie over de subsidieregelingen.

klik hier voor het aanvraagformulier subsidies