Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

organisatie en samenwerking

bestuur en structuur


Organogram GOC

Algemeen directeur GOC: M. Lamain


GOC bestuur

Functie Naam Organisatie
Voorzitter Vacature  
Penningmeester G.M. Boomgaard KVGO
Secretaris E. Janbroers FNV Kiem
Lid Y. Moeskops Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf
Lid J. Warnaar CNV Vakmensen
Lid Vacature  

 

Samenwerking


GOC werkt samen met een aantal partners. Dankzij deze samenwerking kunnen we een breed en inspirerend aanbod bieden, gericht op de persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling van werkgevers en werknemers in de creatieve industrie.

Open aanbod
Naast samenwerkingspartners heeft GOC een aantal partners waar het open aanbod op Adobe gebied, op locatie buiten Veenendaal, gegeven wordt. Dit zijn House-of-Media, Kreft Opleidingen en ID-centre.

House-of-Media
House of Media verzorgt in Groningen onder meer GOC-cursussen en -opleidingen voor Noord Nederland, op het gebied van DTP, Grafisch Media Vormgeven, Responsive Webdesign (statisch en dynamisch), InDesign, Illustrator, Photoshop, digitale publicaties, ePUB en interactieve PDF's, interactive media development, Video animatie en 3D media. Kortom alles op het gebied van grafimedia en voor de branche erkende certificaten.

Kreft Opleidingen
Als dependance voor cursisten uit de Randstad verzorgt Kreft Opleidingen voor GOC cursussen en volledige opleidingen op het gebied van DTP, Grafisch Vormgeven en Webdesign zowel statische als dynamische websites (responsive) en 3D media. De volledige opleidingen (combinaties van afzonderlijke cursussen) leiden op voor een hoog gewaardeerd en door de branche erkend certificaat.

ID-Centre
ID-Centre verzorgt in Veldhoven onder meer GOC-cursussen en -opleidingen voor Zuid Nederland, op het gebied van DTP, Grafisch Media Vormgeven, Webdesign, InDesign, Illustrator, Photoshop en 3D media (SketchUp). Kortom, alles op het gebied van Grafimedia.