Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

wave of trends op inct uitgeverij diner

10 juni 2013

Op 19 juni aanstaande vindt het Inct diner voor de uitgeverijbranche plaats. Professionals in de uitgeverijwereld worden van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met vakgenoten onder het genot van een goed diner. Voorafgaand aan het diner presenteren Hermien Mijnen (GOC) en Dennis Luijer (JAM Visueel Denken) de Wave of Trends.
 
Zoek de cash cow
Naar aanleiding van de uitgave ‘Trends 2013: zoek de cash cow’ bezoeken we met de Wave of Trends verschillende evenementen en festivals in de creatieve industrie. Ons doel is om de trends en kansen in de verschillende branches met elkaar te verbinden. Op 19 juni nemen we de trends en kansen die we in o.a. de gaming industrie, de design sector en de grafimediabranche hebben gehoord mee naar het uitgeversdiner om zo gezamenlijk kansen voor nieuwe diensten te vinden. Hier gaan we in een interactieve en visuele sessie mee aan de slag, samen verbeelden we de kansen van de creatieve industrie! We nodigen je uit om mee te doen. We kiezen met de zaal voor de trends die we bespreken. Met de aanwezigen bespreken we voorbeelden, inventariseren we gevolgen voor gebruikers, bepalen we diepere behoeftes van gebruikers en vervolgens brainen we over kansen. Van voorbeelden en kansen worden ter plekke beelden gemaakt.
 
Datum:  19 juni 2013
Tijd:        17.30 uur Wave of Trends sessie
                19.00 uur diner
Locatie: Het Dolhuys, Haarlem
 
Meer informatie
Op www.goc.nl/trends vind je o.a. video’s van eerdere Wave of Trends sessies, cijfers & trends en kun je Trends 2013 bestellen of downloaden.
 
Kosten en aanmelden
Het diner kost voor inct leden €55. De kosten voor niet-leden zijn €75, maar wanneer je je nu aanmeldt voor een jaarlidmaatschap van inct (€195) mag je gratis aanschuiven. Ga om je aan te melden naar www.inct.nl.