Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

tweede editie GO! magazine

10 januari 2017

Strategisch opleiden; kan dat nog wel?

Waar staat jouw bedrijf over vijf jaar? Het is een vraag die in de grafimediasector nauwelijks meer te beantwoorden is. Automatisering, robotisering, the-internet-of-things; voorspel maar eens welke invloed ze gaan hebben op jouw werkprocessen. Het voeren van een duurzaam en strategisch personeelsbeleid is daardoor lastiger dan ooit.

Wat kun je wel doen?
Bij GOC zien we dat succesvolle bedrijven hun koers bepalen en tegelijkertijd investeren in flexibiliteit. Ze richten hun processen dusdanig in en leiden medewerkers zo op dat ze snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden.
GOC ondersteunt hen daarbij. Bijvoorbeeld met een nieuwe tool voor strategisch personeelsbeleid. We inventariseren waar jouw bedrijf naartoe wil, wat dat van je werknemers vraagt, waar zij nu staan en wat hun opleidingsbehoeften zijn. Zo werken we samen aan duurzame inzetbaarheid van mensen, en de toekomstbestendigheid van bedrijven. Ook zelf veranderen we mee. We zien dat het optimaliseren van het proces een steeds centralere rol krijgt in de bedrijfsvoering. Zodoende dat dit
tegenwoordig standaard onderdeel uit maakt van ons cursusaanbod.

Wij zijn GOC. We helpen organisaties om te groeien of een nieuwe koers in te zetten. Om mensen in beweging te krijgen, zodat ze in elke fase van hun leven op de juiste plek zitten. Zo vitaal, fit én vaardig als mogelijk en met een gezonde balans tussen werk en privé.

In deze editie van GO! magazine lees je er meer over en delen diverse bedrijven uit onze sector hun ervaringen, tips én trucs.
Download of bestel de tweede editie van GO! Magazine en laat u inspireren.