Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

project gericht op scholing van werkenden van start in Limburg

13 juni 2013

Op 1 juni is het project MKB MACH3 van start gegaan. Dit project van MKB-Limburg/Ondernemend Limburg en de Kenniscentra Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (waar GOC onderdeel van uit maakt) richt zich op MKB-bedrijven in Limburg en heeft als doel om bedrijven extra kansen te geven om medewerkers bij te scholen. Voortdurend leren en kennisontwikkeling is immers van groot belang om je concurrentiepositie te behouden en zelfs te versterken.

Het project levert als eerste stap een digitale scan waar bedrijven snel kunnen zien hoe het met hun leercultuur gesteld is. Bedrijven uit de creatieve sector worden vervolgens door GOC begeleidt om te vast te stellen hoe medewerkers bijgeschoold moeten worden om de ambities van het bedrijf waar te kunnen maken. Stilstand is immers achteruitgang! Dit leidt tot een overzichtelijk bedrijf ontwikkelplan. Hierna krijg je als ondernemer de mogelijkheid diverse medewerkers een scholingstraject te laten volgen. Daarvoor wordt gezocht naar financiering uit verschillende fondsen. Het mooie van het project MKB MACH3 is dat – onder bepaalde voorwaarden – door de Provincie Limburg aanvullende middelen beschikbaar worden gesteld. De provincie Limburg investeert in totaal €2,5 miljoen in het project. Op deze manier wordt het extra aantrekkelijk om juist nu te investeren in scholingstrajecten voor eigen medewerkers.

Is je interesse gewekt? Klik dan hieronder om de eerste stap te zetten en vul de scan in om te zien hoe jouw bedrijf er op scholingsgebied voor staat! Deze scan kost slechts een paar minuten tijd en is gratis en vrijblijvend in te vullen.