Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

geslaagde creative facilitation dag

20 juni 2013

Vrijdag 14 juni was het trainingscentrum van GOC in Veenendaal gevuld met groepjes studenten, afgevaardigden van de 4 deelnemende bedrijven en veel knutselmateriaal. Tussendoor liepen docenten van de TU Delft rond om de creatieve processen te ondersteunen of een verdiepingsslag te maken. In iedere groep werd een oplossing gezocht voor de aangedragen case. Om het creatieve denkproces op gang te brengen, werden verschillende technieken toegepast zoals bal overgooien, stoeptekenen, papier verknippen tot kledingstuk. Aan het einde van de dag werden de uitwerkingen gepresenteerd, waarop de 'probleemeigenaren' konden reageren. De bedrijven werden gedurende de dag betrokken bij het creatieve proces.

Dit was de tweede keer dat de Creative Facilitation dag bij GOC plaatsvond en gezien de reacties van de deelnemende bedrijven willen we hier graag mee door gaan. Met dank aan de studenten is men tot nieuwe inzichten gekomen en zijn nieuwe verdienmodellen bedacht.