Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

eerste editie GO! magazine

30 juni 2016

GOC creëert toekomst
Hoe ziet uw toekomst eruit? En wat betekent dat voor uw business? Succesvolle mensen wéten niet wat de toekomst brengt, maar zíen hoe het ook zou kunnen. Met fantasie en verbeeldingskracht. Twee cruciale eigenschappen in de creatieve industrie. Eigenschappen die wij al ruim negentig jaar in huis hebben. En waarmee we mensen en organisaties helpen hun toekomst vorm te geven.
 
Dat doen we door heel goed te weten wat er in de markt speelt en wat er nodig is. Door alle partijen te verbinden die ertoe doen: sociale partners, het rijk, bedrijven en opleiders. Door mensen in beweging te brengen. Door ze individueel te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden en door collectieve ontwikkeling van de branche. Samen met de grafimedia- en communicatiesector ontdekken we nieuwe kansen en creëren we iets moois.

U leest er alles over in ons nieuwe GO! magazine. Prachtige ervaringsverhalen over veranderingen die wij samen met onze relaties hebben gerealiseerd. Ervaringen die we graag met u delen om u met een scherp oog vooruit te laten kijken. Download of bestel de eerste editie van GO! Magazine en laat u inspireren.