Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Windkracht 10 van voren tijdens onze Ja-maar roadshow

16 januari 2013

Wanneer: woensdag 23 januari 2013
Tijd: 13.15 - 15.15 uur
Locatie: grafische vakbeurs, evenementenhal Gorinchem
Aantal beschikbare plekken: 30 (vol=vol!)
 

Ja-maar, wat als ik te innovatief ben… Te innovatief bestaat natuurlijk niet, innoveren willen we allemaal. Innoveren heeft tijd nodig, is spannend maar vooral noodzakelijk. Daarom heeft GOC het project ‘Sociale innovatie bij windkracht 10’ opgezet. Dit is gedaan vanuit het principe: innoveren moet je doen, er is geen recept. Belangrijke factoren hierbij zijn overtuiging, doorzettingsvermogen en humor.

Ja-maar, daar ben ik niet voor gekomen… In de verfrissende Ja-Maar roadshow ga je ervaren hoe het niet moet maar vooral hoe het wel moet, ook bij straffe tegenwind. Dat levert praktische ervaringen en adviezen op voor werkgevers én werknemers. Begin de beursdag met windkracht 10 en laat je meevoeren. Wij kunnen je garanderen dat je na deze spetterende show de rest van de dag met een frisse blik tegemoet gaat!

Ja-maar, dat is eigenlijk niks voor mij… Deze roadshow is voor mensen die op een humoristische manier willen leren hoe ze met behulp van sociale innovatie succesvoller kunnen zijn, dus toch zeker iets voor jou!
 
Ja-en, deze innovatieve ervaring is gratis!