Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Wind in de zeilen met de cursus Procesoperator

28 juni 2018

Zo heet onze zesdaagse, regionale scholingsproject Procesoperator, die we op 2 oktober 2018 in Heerenveen starten. 

In 2015 hebben vijf bedrijven uit de noordelijke provincies van Nederland de handen ineengeslagen en besloten om samen hun medewerkers uit de drukkerij of nabewerking op te leiden tot procesoperator. Gestart werd in Heerenveen, maar al snel werd de wens uitgesproken om bij elk deelnemend bedrijf een cursusdag te verzorgen. Zo ontstond er optimaal rendement uit het samen opleiden. De cursus stond in het teken van procesoptimalisatie. Signaleren van kansen tot verbeteren, analyseren en komen tot een verbetervoorstel. Dit verbetervoorstel presenteerde elke cursist aan het einde van de cursus. Meer dan de helft van deze voorstellen werden direct succesvol ingezet op de werkvloer.

Op naar succes in 2018
In samenspraak met eerder deelnemende bedrijven starten we dit jaar een soortgelijk scholingsproject. Eens per maand is er een cursusdag en met portfolio opdrachten gaan de deelnemers in hun eigen werkomgeving aan de slag om zo de theorie te vertalen naar de praktijk. 

Neem deel
Geïnteresseerd in dit regionale scholingsproject? Stuur een e-mail naar binnendienst@goc.nl met daarin wanneer wij jou het beste kunnen bellen, of bel zelf met ons op 0318 - 53 91 29. Wij kunnen je meteen informeren over jouw subsidie mogelijkheden. Inschrijven op onze site kan natuurlijk ook: www.goc.nl/procesoperator.
Meer informatie is ook te vinden in deze folder