Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Voorzitter Stichting GOC treedt terug

15 januari 2016

Per 1 februari 2016 treedt Erik Stevens terug als voorzitter van Stichting GOC. Na het bekleden van deze functie gedurende vijf jaar wil hij zich weer volledig wijden aan organisatieadvies werkzaamheden, in het bijzonder aan het uitwerken en in de markt zetten van een aantal vernieuwende uitgeefconcepten.

Erik Stevens over de afgelopen jaren: “Het waren vijf plezierige en inspirerende jaren. Wij hebben als bestuur door inspanning van de medewerkers, GOC zien uitgroeien tot een moderne, kennisintensieve organisatie op het gebied van personeelsontwikkeling. Zowel in de grafimedia industrie als in aanpalende sectoren heeft GOC nieuwe diensten weten te ontwikkelen die bedrijven ondersteunen bij in-, door- en uitstroom van personeel. Door innovatief te blijven, zijn de trainingen en opleidingen, de mobiliteitsdiensten van C3 en de producten en diensten op het gebied van duurzame inzetbaarheid een gewaardeerde bijdrage aan de continuïteit van de bedrijfsvoering van bedrijven. Ik ben ervan overtuigd dat ook in de toekomst GOC in staat is zich blijvend te vernieuwen met een frisse en betrokken kijk op de markt.”

Het GOC-bestuur gaat zich de komende tijd oriënteren over de invulling van het voorzitterschap.