Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Volop beweging bij GOC en C3 op grafische vakbeurs

17 januari 2012

Blijf bewegen! Dat is de boodschap die GOC en C3 meegeven op 7, 8 en 9 februari op de grafische vakbeurs in Hardenberg. Blijven bewegen is dé manier om de crisis te lijf te gaan. Bedrijven die blijven bewegen zijn gezonde bedrijven. Voor werknemers en werkzoekenden geldt hetzelfde: mensen die blijven bewegen zijn vitaal voor de arbeidsmarkt. Een mooie start voor 2012!

In beweging blijven in het bedrijf en op de arbeidsmarkt is niet alleen een heel goed voornemen voor 2012, het is ook nog eens heel eenvoudig én dus goed vol te houden. Zeker met de begeleiding die GOC en C3 hierbij bieden. Bedrijven die investeren in hun medewerkers, plukken daar snel de vruchten van. Want niet alleen de opgedane kennis helpt het bedrijf vooruit. Ook de nieuwe inspiratie en motivatie die het oplevert, zijn zuivere winst. Vrijwel iedere medewerker die zich kan ontwikkelen, is daar blij mee. Je krijgt weer grip op je loopbaan, je verbreedt je blik, je krijgt nieuwe kansen en je versterkt je positie. Ook heel persoonlijk pure winst dus. C3 en GOC staan werkgevers, werknemers én werkzoekenden ter zijde bij hun ontwikkeling met advies, ondersteuning en tal van diensten en producten op het gebied van personeelsontwikkeling.

Win actieve prijzen!
Stilstaan is onmogelijk in de stand van GOC en C3 op de Grafische Vakbeurs in Hardenberg. Kom daarom naar de stand (nr. 309) en kom in beweging. Zet een snelle tijd neer of geef een gouden tip om een loopbaan in beweging te krijgen of te houden. Fantastische, actieve prijzen liggen klaar als je de ander achter je laat. Van sky-diven tot indoorskiën of snowboarden, van grot-biken tot golfen; je krijgt een pluim die je kunt verzilveren voor een activiteit naar keuze.