Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Vind je draai met Trends 2014

03 juni 2014

Wat kun je dit jaar van ons verwachten in de publicatie Trends in de creatieve industrie? Om te beginnen een buitengewone vormgeving (die te maken heeft met de titel van deze uitgave). Daarnaast bevat ook deze Trends weer een degelijke analyse van de ontwikkelingen in de verschillende sectoren en de arbeidsmarkt. Wist je al dat de creatieve industrie tot de meest innovatieve sectoren behoort, maar de meeste moeite heeft om dat ook te verzilveren? Of dat het bedrijfsresultaat van gamebedrijven in 2013 steeg, terwijl dat van zp’ers in die sector daalde? 

Werken in de netwerkeconomie
Het themadeel gaat over ‘werken in de netwerkeconomie’. Baanzekerheid weg, permanent reorganiseren, keiharde concurrentie op de arbeidsmarkt, diffuse verantwoordelijkheden en je team wordt een duiventil… het is vragen om problemen.

Maar de netwerkeconomie staat voor de deur, dus is het hoogste tijd om je voor te bereiden en de uitdagingen aan te gaan. De netwerkeconomie brengt meer onderlinge concurrentie en gevaar van uitsluiting, maar ook meer zelfstandigheid, ontplooiing en toegang tot meerdere netwerken. De organisatie van de toekomst heeft een gedecentraliseerde, losse en open organisatievorm en is daardoor heel flexibel. Lees mee en download of bestel Trends 2014 op www.goc.nl/trends2014