Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Vijf jaar W2P – Pioniers, trendsetters en -volgers

25 juni 2015

W2P2015: De toekomst van web-to-print vanuit een ander perspectief

Save the date: 14 oktober van 18.00 uur tot 21.00 uur plaatsen we web-to-print in een ander perspectief!

In deze vijfde editie van het W2P-event bekijken we web-to-print vanuit een ander perspectief. We beginnen het programma met een terugblik. Wat zijn de lessen van de afgelopen vijf jaar? Wat waren de belangrijkste succesfactoren? Ook kijken we naar de huidige trends, waarbij klantenbinding en persoonlijk contact een steeds prominentere rol spelen. Hoe gaat web-to-print ook op dat vlak de concurrentie aan met bedrijven die hun focus niet online hebben? Èn we kijken vooruit naar toekomstige ontwikkelingen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld nu al in Duitsland en is dat ook hier toepasbaar?
Tot slot ronden we het programma af door de ‘p’ van print los te laten. Wat gebeurt er als je verder kijkt dan alleen drukwerk: W2…?

De organisatie van W2P2015 (CMBO, GOC, KVGO en Scriptworx) is druk bezig met het samenstellen van het definitieve programma. Daarin is ruimte voor inhoudelijke experts en inspirerende business cases. Op www.W2P2015.nl wordt deze zomer het programma bekend gemaakt en vanaf 1 september start de inschrijving.