Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Vereniging Grafimedia Netwerk opgeheven

30 november 2011

De vereniging Grafimedia Netwerk is eind 2007 opgericht met één doelstelling: het organiseren van een jaarlijkse informele bijeenkomst binnen de grafimediabranche als bindend element en ontmoetingsplaats van betrokkenen binnen en met deze branche. Uit marktonderzoek, dat de vereniging dit jaar heeft laten uitvoeren, is gebleken dat de behoefte aan netwerk evenementen is verschoven. Er bleek behoefte te zijn aan kleinschalige inhoudelijke evenementen, liefst regionaal en met bedrijven van vergelijkbare grootte. Daarbij was er weinig behoefte aan een overkoepelend, landelijk evenement.

De Vereniging Grafimedia Netwerk heeft hieruit geconcludeerd dat de doelstelling van de vereniging niet meer past bij de huidige behoefte aan netwerken binnen de branche. Verder wordt door de individuele leden van de vereniging op verschillende manieren invulling gegeven aan deze inhoudelijke en regionale netwerkbehoefte (zoals naar voren kwam in het onderzoek). Voor de leden waren dit de belangrijkste redenen om de vereniging op te heffen.