Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Verdienen aan nieuwe klanten en diensten

10 februari 2014

De wereld verandert. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Om morgen een goede boterham te verdienen moet je vandaag in beweging komen. En dat krijgt nu een extra stimulans! Voor ieder klein bedrijf in de Creatieve Industrie (<15) biedt de Kamer van Koophandel in samenwerking met GOC een compacte en praktische route naar omzetverhoging.

In drie werksessies ga je actief aan de slag met de kansen in jouw situatie, leert het gebruik van nieuwe handige en praktische tools. Die gaan je helpen jouw (nieuwe) klanten en hun behoeftes in beeld te krijgen. Op basis van deze inzichten ga je vervolgens aan de slag, waarbij elke werksessie een andere focus heeft.

Sessie 1 - In de huid van de klant
Verkennen van nieuwe manieren om naar de klant te kijken. Wat is de waarde van positieve klantervaringen? Hoe krijg je die in beeld en hoe gaat dat in je eigen bedrijf? Wie spreekt zijn klant echt? Wat leveren de antwoorden op? Wat kun je daar weer mee?

Sessie 2 - Service design
De klant beleving en service bieden en daar geld voor vragen? Daar kun je een ontwerp voor maken. Op basis van de verkregen klantinzichten creëren we nieuwe concepten. De meest kansrijke werken we verder uit en gaan we testen bij onze klanten.

Sessie 3 - Business maken
De stap naar geld verdienen. Waarmee ga je het geld verdienen? Waar zit de nieuwe toegevoegde waarde? Dit kan worden samengevat op 1 helder A4 tje. Iedere deelnemer maakt vanuit zijn eigen situatie en behoefte een praktische to-do lijst. Vandaag nog een plan, morgen werk maken van innovatie!

In je eigen to-do lijst bepaal je zelf welke resultaten je in een half jaar wil bereiken. Met steun van een actief netwerk van experts en mededeelnemers lukt het om de kansen te pakken. De deelnemers kunnen rekenen op honderd (100 !) uur ondersteuning. Kortom: dit netwerk helpt je om tot echte resultaten te komen.
 
Praktische informatie

Waar
de drie sessies vinden plaats bij GOC in Veenendaal
(of elders na overleg met deelnemers)

Wanneer
een groep start bij minimaal 8 deelnemers
de sessies duren van 16.00 tot 20.00 uur en zijn incl. eenvoudige maaltijd
de eerste groep is 11 maart, 15 april en 13 mei
afrondende bijeenkomst wordt gepland in overleg

Kosten
€ 450,-


Nils Zelle: ‘Maak van 2014 het jaar van meer waarde en meer winst en doe mee.
We kijken uit naar ondernemende deelnemers!’

Meld je aan door te mailen naar Marjan van Mourik via m.mourik@goc.nl. Zij maakt je inschrijving vervolgens in orde.
Meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Sjaak Panse via (0318) 53 91 11.