Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Subsidiegids 2020 is nu aan te vragen

11 februari 2020

De nieuwe subsidiegids van het A&O Fonds Grafimediabranche is beschikbaar. 2020 is hét jaar om aan de slag te gaan met instroom van jongeren, scholing van bestaande medewerkers en duurzame inzetbaarheid. In de gids vind je een overzicht van alle beschikbare regelingen.

In deze uitgave zijn ook de Europese subsidies uit het project 'Create your future' opgenomen. Dit project maakt het dit jaar extra interessant om te investeren in je medewerkers. Ben je lid van KVGO of ZSO en draag je bij aan het A&O Fonds of Z&S-O&A fonds, dan kun je daarmee tot wel 75% van je investering gericht op duurzame inzetbaarheid en toekomstgerichte scholing terugkrijgen. Investeren in deze twee thema's zorgt voor minder uitval en helpt medewerkers mee te bewegen met nieuwe ontwikkelingen in techniek en veranderende vragen uit de markt.  

Nieuw dit jaar is de subsidie voor studiebegeleidingstaken en het inwerken op de machines van nieuwe collega's door praktijkopleider. 

De gids is hier te downloaden. Of stuur een mail naar communicatie@goc.nl voor het aanvragen van een gedrukte versie.