Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Stimuleringsregelingen A&O Fonds Grafimediabranche verhoogt

19 juli 2018

Het A&O Fonds Grafimediabranche stimuleert het investeren in medewerkers en de instroom van leerlingen in de printmediaberoepen. Om die reden heeft het Fonds besloten de eigen subsidieregelingen te verhogen vanaf 1 juli 2018 tot 31 december 2018.

  • De eenmalige stimuleringsregeling BBL printmedia bedraagt vanaf 1 juli € 2.500,-.
  • De subsidie op printmedia opleidingen is eveneens vanaf 1 juli 2018 verhoogd van 30% naar 40%. Voor de opleidingen van machineleveranciers geldt een verhoging van 10% naar 15% subsidie.
  • Bij goedkeuring van het aanvraagformulier wordt een voorschot van 30% van de subsidie uitbetaald. De resterende 10% wordt uitbetaald na afronding van de opleiding op basis van een bewijs van deelname of certificaat.
Naast bovenstaande regeling blijft de tijdelijke subsidieregeling van-werk-naar-werk trajecten en mobiliteitsprojecten van het A&O van toepassing. Deze regeling geldt voor bedrijven die bijdragen aan het garantiefonds en die het begeleidingstraject laten uitvoeren door C3 werkt!.
Klik hier voor de aanvraagformulieren die op de website van het A&O Fonds Grafimediabranche staan. Informatie over de voorwaarden is te vinden in deze aanvraagformulieren.