Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Social Media Week Rotterdam

07 november 2016

Social Media Week is een wereldwijd event dat vier keer per jaar plaatsvindt. Van dinsdag 15 t/m donderdag 17 november strijkt de week neer in Rotterdam. Social Media Week Rotterdam (#SMWRdam) is hét event over social media en innovatie. In een tijd waarin technologische ontwikkelingen en nieuwe manieren om met elkaar te communiceren elkaar razend snel opvolgen, is het vaak lastig (bedrijfs) culturen met eenzelfde tempo te laten veranderen. #SMWRdam biedt inspiratie en praktische oplossingen van organisaties die hier ook mee hebben geworsteld.

Ben je geïnteresseerd in de digitale transformatie die nodig is om de aansluiting op de markt te behouden? Kom dan naar de #SMWRdam. Wij bieden je een korting van 25% op de entreeprijs. Gebruik onderstaande kortingscode wanneer je via deze link entreekaart(en) bestelt.

Kortingscode: smwrdampasseswith25%offforgoc?awesome!

Google Tilt Brush in GOC-stand
Een ontwikkeling die op dit moment ruimschoots wordt ingezet is Virtual Reality. Dit medium biedt ongekende kansen. Maar heeft Nederland als designland de vakmensen om de 3D-content voor dit medium te ontwikkelen of de 3D-artists die de kansen weten in te vullen? GOC is daar van overtuigd en daarom wordt ons trainingsaanbod uitgebreid om dit talent om- of bij te scholen. Wij beseffen dat het roer om moet. Daarom sponseren wij dit evenement en zijn we aanwezig in de foyer van de LantarenVenster in Rotterdam. Bezoek onze stand en ervaar het 3D tekenen met Virtual Reality met de Google Tilt Brush