Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Regiobijeenkomsten voor praktijkopleiders

17 maart 2011

Haal het beste uit je stagiair; een kwestie van leerstijl!

Tijdens de praktijkopleidersbijeenkomsten gaan we op een verrassende en interactieve manier de wereld van leerstijlen in de spotlight zetten. Want niet iedereen leert op dezelfde manier, een uitleg betekent niet voor iedereen hetzelfde. Door meer inzicht in de verschillende leerstijlen kun je jouw stagiair beter ondersteunen. Zo ben je in staat het leerproces effectiever en efficiënter in te richten. En natuurlijk levert deze dag jou ook inzicht in uw eigen leerstijl en hoe je hiervan gebruik kunt maken tijdens de begeleiding van jouw stagiair.

Het wordt een dag waarbij je zelf aan de slag gaat met o.a. cameraman, geluidsman en regieassistent. Onder professionele begeleiding van dagjetelevisiemaken.nl ga je in groepen leerstijlen in beeld brengen. Het geleerde is de volgende dag direct toe te passen. Als herinnering ontvang je na een beperkte productietijd de dvd met de door jou geproduceerde filmpjes. Kijk hier voor de data, locaties en inschrijven!