Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Procesoperator

29 september 2016

In een tijd dat alles nog sneller, efficiënter en beter moet, is procesoptimalisatie niet meer weg te denken uit het moderne grafimedia bedrijf. Een zaak die ons dagelijks bezig houdt en die binnen het gehele bedrijf zou moeten leven. Zo ook in de productie. Maar hoe krijgt u uw medewerkers proactief in het meedenken over procesverbetering?

In onze actieve rol in de sector zijn we vaak in gesprek over proces optimalisatie en werken we samen aan een passende oplossing. Daar waar het gaat om ervaren mensen in beweging te krijgen, bewust te maken van nieuwe kansen en dit talent verder te ontwikkelen, is GOC de partner. Samen werken we aan oplossingen, incompany maar ook zeker in ons trainingscentrum in Veenendaal. Hier trainen wij gezamenlijk medewerkers van diverse toonaangevende organisaties en bieden hen de gelegenheid om als groep ook van elkaar te leren.

Omdat het sneller, efficiënter en beter moet! In onze press en afterpress opleidingen komt procesoptimalisatie uitvoerig aan bod. Ga ook met ons aan de slag bij het ontwikkelen van
uw talenten.

Wij gaan in het najaar van start op de vakgebieden offset, flexo, stansen, vouwplakken, snijden en vouwen. Daar krijgen ze de theoretische ondersteuning op hun vakgebied en wat ze moeten weten om als Procesoperator optimaal inzetbaar te zijn voor uw bedrijf. Een Procesoperator is namelijk in staat om voor zichzelf en voor de organisatie een meerwaarde te creëren door een proactieve, analytische en oplossingsgerichte werkhouding te ontwikkelen. Deze combinatie zorgt
ervoor dat ze leren geautomatiseerde processen professioneel te besturen.

De kennis hiervan en voldoende vaktechnische kennis passen ze toe om de machine zo efficiënt mogelijk in te richten, problemen te analyseren en op te lossen en mogelijke verbeteringen te signaleren en realiseren.

"De mensen hebben geleerd om zelf meer verantwoording te nemen. Ze lopen minder snel naar de voorman toe en proberen eerst zelf het probleem op te lossen. Daardoor is de machine bij een storing meestal weer snel op gang. Dat is pure winst, zowel voor de Procesoperator als voor het bedrijf."

Wij gaan van start in Veenendaal!

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe deel te nemen aan één van deze opleidingen met branche erkend certificaat? Neem dan contact met ons op via 0318 - 53 91 29 of mail binnendienst@goc.nl.