Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Praktijkopleidersbijeenkomst 2013

14 mei 2013

Stagiairs die zich als een vis in het water voelen bij jou als praktijkopleider. Met die insteek organiseren we een aanstekelijke sessie over het enthousiasmeren van jongeren en het inbrengen van speelse elementen in de praktijk. Want leuk werk motiveert en het levert positieve en vernieuwende inzet op.
 
Op woensdag 22 mei laten we je op een unieke locatie in Amsterdam kennis maken met de Fish! filosofie. Deze formule is gebaseerd op vier basisprincipes:

  1. Play (werk niet, maar speel)
  2.  Make their day (het is het feestje van jou en je stagiair)
  3. Be there (zet je volledig in)
  4. Choose your attitude (jij bepaalt wie en hoe je wilt zijn)
FISH! is ontwikkeld op een vismarkt in Seattle. Ontstaan uit onvrede over het werk, over de slechte sfeer en het gebrek aan plezier en motivatie. De medewerkers van Pike Place Fish Market toverden hun werkplek om tot een vrolijke, inspirerende plek. Meer informatie over de FISH filosofie

3 in 1
Het Muziektheater is de plaats waar je het Fish! menu krijgt voorgeschoteld. Het programma start met een rondleiding door het meest geavanceerde theater van Nederland en we sluiten af met de bekendmaking van het Beste Leerbedrijf en de Beste Praktijkopleider van de creatieve industrie 2013, ofwel de CreAwards!

Programma
13.45 uur ontvangst en start rondleiding
14.45 uur ontvangst wanneer je niet deelneemt aan de rondleiding
15.00 uur start van de Fish! sessie, tussendoor stellen de genomineerden zich voor
19.00 uur diner en prijsuitreiking Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider 

Bezoekadres
Waterlooplein 22
1011 PG Amsterdam
Bereikbaarheid

Prijs per deelnemer
€85,-

Je kunt je hier inschrijven!