Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Opleiding procesoperator druktechniek

13 september 2013

Speciaal voor gediplomeerde medewerkers aan druk- of printmachines in rotatieoffset, vellenoffset, rotatieflexodruk, rotatiediepdruk of digitale printtechniek gaat dit najaar de cursus procesoperator druktechniek van start. Deze zesdaagse opleiding sluit naadloos aan op de certificerende beroepsopleidingen van GOC.

De opleiding is competentiegericht; de deelnemer wordt sterk betrokken bij het eigen leerproces. De cursusdagen vinden verspreid over een half jaar plaats, de opgedane theorie wordt aan de hand van opdrachten direct in de praktijk gebracht binnen het eigen bedrijf. De deelnemer bouwt een portfolio op en het bedrijf profiteert op deze manier ook direct van de opgedane kennis.

De opleiding wordt afgesloten met een presentatie over de uitgevoerde eindopdracht en de opgedane (vak)kennis. Bij een succesvolle afsluiting ontvangt de cursist het branche-erkende GOC certificaat Procesoperator Druktechniek.

Startdatum: 25 oktober 2013
Locatie: GOC, Veenendaal
Cursusduur: 6 cursusdagen verspreid over 6 maanden
Studiebelasting: ca. 10 uur per week
Groepsgrootte: Maximaal 10 personen
Kosten: € 2.615,- per persoon (excl. BTW, incl. leermiddelen, examen en catering)

Meer weten? Klik hier voor het cursusprogramma en om direct in te schrijven.