Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Nu met fikse korting door subsidie: 2 opleidingen Procesoperator!

01 juli 2014

De GOC-opleidingen Procesoperator Druktechniek en Procesoperator Afterpress zijn nu onderdeel van Maatregel 6 (toekomstgerichte (op)scholing voor medewerkers) van het sectorplan voor de procesindustrie. Dit is goed nieuws voor bijvoorbeeld drukkers en uitgevers. 

Het betekent dat deze opleidingen nu tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen worden afgenomen bij GOC. Via het sectorplan wordt 50% van de kosten gesubsidieerd (tot €1300,- per deelnemer). De zesdaagse opleidingen Procesoperator Druktechniek en Procesoperator Afterpress kosten dan geen €2615,- per deelnemer, maar slechts €1315,-. Lidmaatschap van het Opleidingsfonds van de Procesindustrie is noodzakelijk voor het verkrijgen van deze subsidie. Het lidmaatschap kan ieder moment worden aangevraagd en kan worden aangegaan voor de duur van het project.
 
Het Opleidingsfonds voor de Procesindustrie benadrukt in het sectorplan het grote belang van het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers in de procesindustrie. GOC levert hier graag een waardevolle bijdrage aan door op maat gesneden opleidingen. 
 
GOC gaat graag met je in gesprek over de opleidingsmogelijkheden in het sectorplan en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. Als je hier vragen over hebt, of als je interesse hebt in de opleidingen Procesoperator Druktechniek en Procesoperator Afterpress, neem dan contact op met Olaf Geerse (06-54936295) of Marion de Rooij-Driessen (06-54936297) van GOC. Wees er snel bij, want op = op.