Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Nieuwe opleidingen

29 september 2015

Altijd leren. Dat is het devies van GOC. We helpen professionals en bedrijven om zich te ontwikkelen en gezond te blijven. Onder andere door cursussen en opleidingen te ontwikkelen die feilloos aansluiten bij de vragen uit de markt.

Onze cursussen en opleidingen blijven zich vernieuwen. Voor wat betreft inhoud zijn ze altijd up-to-date, met de nieuwste technieken en ontwikkelingen opgenomen in de lesstof. Ook wordt het aanbod telkens uitgebreid. Ook nu weer. We hebben drie nieuwe opleidingen, die we graag onder de aandacht brengen:

 • ePUB en interactieve PDF vervaardigen met InDesign

  Papier heeft zijn charme, maar ondertussen lezen we steeds meer vanaf een scherm. En vaak is dat scherm nog klein ook. Gelukkig is er inmiddels de ePub, een bestandsformaat dat bekend is van het e-book. Maar met ePubs kan echter veel meer dan een boek opmaken. Magazines, jaarverslagen en rapporten worden lekker leesbaar en toegankelijk gemaakt voor smartphones, tablets en e-readers. Epub is de publicatiemethode van de toekomst!

  Klik hier voor de volledige cursusinformatie.

 • Innovatief publiceren

  De succesvolste campagnes worden in deze tijd niet meer opgezet via paginagrootte advertenties. Ze leunen niet meer op dure tv-reclame. De meest indringende campagnes worden nu gebouwd rond viral movies. De grootste vraag bij deze innovatieve technieken is 'Hoe zet je die in een creatieve markt in?' In deze cursus vertellen we je alles, zodat de nieuwe media effectief kan worden ingezet bij de volgende campagnes.

  Klik hier voor de volledige cursusinformatie.


 • Kleurbeheer in iedere printomgeving

  Kleurbeheer in een printomgeving is een praktische training op de werkvloer, waarin de basis van kleurenleer en kleurmanagement wordt behandeld in relatie tot diverse printers. Deze training is bedoeld voor iedereen die met kleur te maken heeft in een printomgeving. Het type of soort printer is niet relevant, de techniek achter kleurenbeheer des te meer.

  Klik hier voor de volledige cursusinformatie.