Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Nieuw in ons cursusaanbod: inspiratiesessies diensteninnovatie

10 september 2013

Een groot deel van de bedrijven in de creatieve industrie is op zoek naar manieren om innovatiever te worden. Producerende bedrijven hebben last van hoge concurrentie en hebben moeite zich te onderscheiden. Ook dienstverlenende bedrijven hebben moeite om unieke diensten aan te blijven bieden. Om bestaansrecht te behouden is het noodzakelijk te blijven vernieuwen. GOC ondersteunt bedrijven die creatiever en innovatiever willen worden. In samenwerking met Ideate laten we producerende en dienstverlenende bedrijven en organisaties in de creatieve economie kennismaken met de mogelijkheden van Service Design en Business Model Innovation. Service Design richt zich op inspirerende en creatieve manieren en methodes om nieuwe inzichten te krijgen en op basis daarvan te innoveren. Business Model Innovation richt zich op de zakelijke kant van innovatie.

In een korte en inspirerende sessie van anderhalf uur worden het thema, de mogelijkheden en de methodes compact gepresenteerd. Gedurende de sessie is er ruimte voor vragen en discussie. De Inspiratiesessies diensteninnovatie worden dit najaar 3 keer aangeboden, in Rotterdam (13-11), Veenendaal (19-11) en Amsterdam (21-11). Na deze sessie ken je alle ins en outs van diensteninnovatie en heb je een goed beeld van wat je er binnen jouw bedrijf mee kunt bereiken. Klik hier voor meer informatie en om je direct aan te melden.