Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Nederlandse Nieuwsblad Pers reikt drie prijzen uit

24 april 2017

Afgelopen donderdag 20 april heeft de Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP) tijdens hun landelijke NNP-dag drie prijzen uitgereikt. NNP is de organisatie van lokale nieuwsmedia. GOC was aanwezig bij dit evenement als deelnemer aan de mediabeurs.
 
Robert van der Hek van het Kontakt ed. Krimpener- en Lopikerwaard heeft de NNP-prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek 2017 gewonnen met een serie verhalen over armoede in de polder.

De winnende foto van de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie was van de hand van Job Schepers van de Texelse Courant met een foto van de gestrande potvissen op Texel.

De A.M. Bandaprijs, de prijs voor het beste commerciële initiatief ging naar Elly de Knikker van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk voor recreatiekrant 2016: Buitengebeurthet.nl.

De juryrapporten zijn hier te lezen.

De deelnemers op de mediabeurs waren:  Rodi Rotatiedruk, Profactys, ToLocal/Lokaal Nieuwsnet, Pubble, Hoekstra Krantendruk, Spread-it, Janssen/Pers en natuurlijk GOC. 

Foto van de prijswinnaars en genomineerden:Voor:
Links naar rechts winnaars: Robert van der Hek (het Kontakt Edities), Job Schepers (Texelse Courant), Elly de Knikker (Kijk op Bodegraven-Reeuwijk)
Achter:
Links naar rechts genomineerden: Stephan Tellier (Het Kontakt Edities),  Peter de Vos (het Kontakt Edities), Duncan Whyte (Texelse Courant), André Verheul (Weesper Nieuws)
Op de foto ontbreekt: Nico van Ganzewinkel (Het Kontakt Edities)

Foto is gemaakt door Vincent de Vries.