Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Mediapark Jaarcongres 2013

13 juni 2013

Op 20 juni wordt het Mediapark Jaarcongres (MPJC) in studio 21 op het Media Park in Hilversum gehouden. Het programma is gevuld met topsprekers uit binnen- en buitenland, beleidsmakers, jong talent en internationaal succesvolle mediaondernemers. Het belooft een enerverende dag te worden vol netwerkmogelijkheden en aandacht voor de laatste trends in de mediasector.
 
Voordeel
Als sponsor van het MPJC mogen wij je korting aanbieden op de toegang tot het Mediapark Jaarcongres. Schrijf je in met vipcode GOC109 en betaal slechts €145 voor een ticket (reguliere prijs €175). Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op www.mediaparkjaarcongres.nl/inschrijven.
 
GOC lunchsessie
Tijdens het MPJC organiseert GOC een lunchsessie waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de kansen die de trends bieden aan de film-, tv- en mediabranche. In een interactieve sessie visualiseren we ter plekke de kansen die deze trends bieden. De sessie wordt geleid door Hermien Mijnen (mede-auteur Trends) en Dennis Luijer (managing partner JAM Visueel Denken). De lunchsessie is van 13.15-14.00 uur in Villa Heideheuvel op het Media Park in Hilversum en de deelname is gratis. Je kunt je aanmelden voor de trends lunchsessie door te mailen naar communicatie@goc.nl.

Hopelijk tot de 20ste!