Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Mediapark Jaarcongres ‘Oog voor het scherm’

Op 9 juni vindt de derde editie van het Mediapark Jaarcongres (MPJC) plaats dat in het teken staat van ‘oog voor het scherm': van 3DTV tot de iPad en van de nieuwste marktcijfers tot de omroepplannen van politieke partijen. Sprekers zijn o.a. Erik Huggers (BBC), Phil Lelyveld (Consumer 3D Experience Lab, USA), Frank Volmer (De Telegraaf), Ruud Hendriks (NRC/Het Gesprek) en Ruud de Langen (Mindshare).
Daarnaast vinden er op het Mediapark diverse ontbijt- en lunchsessies plaats in het kader van het MPJC en is er een (gratis) innovatieplein in studio 32. Op dit innovatieplein worden spectaculaire demo's, uitpakparty's en productpresentaties gehouden. Een mooie gelegenheid dus om de laatste ontwikkelingen op en rond het scherm met eigen ogen te aanschouwen. Bovendien is de entree nog gratis ook! Geïnteresseerd? Kijk voor het programma en inschrijving op www.mediaparkjaarcongres.nl