Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Mediabedrijf Zalsman Vitaalste Bedrijf van Nederland

21 november 2016

Grafisch mediabedrijf Zalsman uit Zwolle mag zich dit jaar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland noemen. Dat is 16 november bekend gemaakt tijdens de grote finale. Zalsman vertegenwoordigde de provincie Overijssel.

Het bedrijf kreeg van de vakjury en het publiek de voorkeur boven de elf andere finalisten. Directielid Remco Reinink is heel blij met de verkiezing. "De winst in de provinciale wedstrijd heeft al zoveel leuke reacties opgeleverd. Van klanten en leveranciers tot de gemeente Zwolle: iedereen juicht het toe dat we zo met vitaliteit bezig zijn."

Gezondheidsbeleid
Bedrijven doen veel aan verzuim en re-integratie van zieke werknemers. Maar aan preventie en een betere gezondheid en dus aan de vraag hoe je er voor kunt zorgen dat al je andere medewerkers niet ziek worden, wordt nog relatief weinig aandacht besteed. Gezondheidsbeleid staat te vaak op een laag pitje. Maar dat je van een gezondheidsbeleid enthousiast kunt worden, laat Zalsman zien. Gezonde werknemers maken een bedrijf leuker, beklemtoont Reinink. "Het levert echt een positieve impuls op binnen alle geledingen van Zalsman”. "En er zijn zoveel elementen waar je aan kunt werken op het gebied van vitaliteit: van de bakjes kwark die nu iedereen eet tot het staand vergaderen. Of het organiseren van een gezondheidsontbijt om de aandacht op het onderwerp vast te houden." Binnen dit bedrijf is een uitgebreid programma opgesteld waar de werknemers graag aan mee doen.

Wij feliciteren Zalsman met deze mooie kroon op het werk. Zalsman levert een fantastisch voorbeeld dat navolging verdient. 
Lees hier verder voor het persbericht op NU.nl.