Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Masterclasses grafische techniek

16 mei 2012

Masterclasses grafische techniek

Een van de nieuwste GOC-initiatieven op het gebied van kennisoverdracht en netwerken vormen de masterclasses over actuele vraagstukken in de grafische productietechniek.

De masterclasses zijn een vervolg op de serie ‘grafimedia masters’ van Syntens.

Hans Huisintveld, innovatieadviseur bij Syntens: “Syntens heeft de masterclasses ooit in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de diepste technische kennis van de grafimedia. Wil je mooie producten blijven maken, dan is deze kennis broodnodig. Juíst in tijden van recessie. Laten we ons richten op de schoonheid van ons grafische vak.” GOC neemt het stokje van Syntens over met spannende sessies, telkens gevolgd door een practicum van een half uur.

Continu nieuw aanbod

Volledig bijgespijkerd worden over actuele vraagstukken in de grafische productietechniek. Drie uur lang kennis opfrissen, inzicht verkrijgen in de stand van zaken anno 2012 en netwerken. Te verwachten thema's zijn onder andere papier/substraat voor druk en printtechniek, problemen rond inkt en vocht, kleurmanagement en standaardistatie.

De onderwerpen passen we aan aan de actualiteit. Houd daarom onze website in de gaten om het aanbod op de voet te volgen.

Praktische info

Deelname aan de masterclasses is flexibel; inschrijven is mogelijk per masterclass, zodat deelnemers die thema’s kunnen selecteren die passen bij de actualiteit in het eigen bedrijf. Een masterclass kost € 175,-- per persoon, per sessie,  exclusief btw. De masterclasses organiseren we graag bij afwisselende bedrijven. Interesse in het faciliteren van een masterclass? Laat het ons weten via info@goc.nl.

 Vervolgthema’s

  • Verantwoord produceren (november)
  • Papier / substraten voor druk- en printtechniek
  • Inkt / Vocht
  • Druktechnische problemen drukpers
  • Kleurmanagement & Standaardisatie