Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

MPJC2012: Hét media event van het jaar!

05 april 2012

Donderdag 21 juni zal het Media Park weer in het teken staan van innovatie, inspiratie en verrassende ontmoetingen. In de prachtige ambiance van studio 21 wordt u in één dag bijgepraat over belangrijke ontwikkelingen binnen de media industrie, zoals second screen, online video, open data, nieuwe businessmodellen en het veranderende gedrag van de consument. Met internationale topsprekers en de top van de Nederlandse media industrie!

Tijdens deze lustrum editie wordt gekeken naar de veranderingen in de mediawereld: Welke verschuivingen zijn er te zien in mediagebruik? Hoe gaan omroepen en uitgevers om met de nieuwe mogelijkheden? Welke kansen zijn er voor Nederlandse ondernemers? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van second screen? Hoe zullen datastromen het medialandschap van de toekomst definiëren?

Dit mag u niet missen:

  • Gary Carter (FremantleMedia): The Socialization of television
  • Rory Sutherland (Ogilvy): Life Lessons from an ad man
  • Henk Hagoort (NPO) over de ontwikkelingen bij de publieke omroep
  • Willemijn Maas (AVRO) over de samenwerking tussen uitgevers en omroepen
  • Dagan Cohen (Upload Cinema) over ‘curated tv’
  • Pitches van jonge Nederlandse media ondernemingen

Het MPJC geeft u in één dag een inspirerend overzicht van de ontwikkelingen in media sector! Lees hier meer over het programma.

Inschrijven
Met veel genoegen nodigt GOC u uit om bij dit event aanwezig te zijn! Relaties van GOC profiteren van een korting bij het inschrijven voor het MPJC. Registreer u met VIPcode GOC441 en u betaalt slechts € 145,- in plaats van € 175,-! U kunt kaarten reserveren op de website van het MPJC.