Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Kandidaten uit brancheprofilering en vacatures matchen: een uitdaging

27 augustus 2018

In de grafimedia- en kartonnagebranche zijn openstaande vacatures lastig in te vullen. Aanleiding voor GOC om op een aantal fronten te schakelen. Zo hebben we onder andere de BBL-opleiding Grafisch operator ontwikkeld om nieuwe medewerkers te kunnen scholen op mbo niveau. De opleiding wordt aangeboden in de techniekrichtingen drukvoorbereiding, offset-, flexo- en zeefdruk, digital print, snijden, vouwen, geniet brocheren, stansen en vouwplakken.


Werving
Via een wervingscampagne op social media bereiken we de groep die zich oriënteert op een studierichting of een nieuwe of andere baan. Met ‘Maak een vliegende start als Grafisch operator’ is heel gericht gecommuniceerd in de regio Noord Brabant. Begin augustus is de campagne uitgerold over heel Nederland. Naar gelang de vraag uit de branche is de campagne per regio in te richten.
 
Matching
De campagne via social media heeft al kandidaten voor een leer-werktraject opgeleverd. We weten ook dat er vacatures zijn. En toch blijkt het lastig de juiste match te vinden door bijvoorbeeld de reisafstand voor de leerlingen. Zijn er kansen bij jou in de organisatie voor enthousiaste kandidaten laat het ons weten. Mail vacatures naar info@goc.nl of bel ons. Wij kunnen helpen de juiste kandidaat te vinden (0318-539191). Meer weten over een leer-/werktraject? Lees het ervaringsverhaal van Grafisch Bedrijf Bokhorst en leerling Jeffrey.