Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Kamerleden op werkbezoek bij GOC

16 augustus 2013

VVD woordvoerders Anshouska Schut-Welkzijn en Cora van Nieuwenhuizen en SBB bestuurslid Ria van ’t Klooster liepen donderdag 15 augustus een ochtend mee met een bedrijfsadviseur van GOC.

De ochtend begon bij stichting Sterk in Werk. Sterk in Werk is een werkstichting binnen Koraal Groep die zich tot doel stelt om voor jongeren, jong volwassenen en volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, leer- en/of gedragsproblemen een volwaardige arbeidsparticipatie te realiseren. GOC heeft speciaal voor deze stichting een opleiding ontwikkeld waarin modulair alle facetten van het drukproces aan bod komen. Het lesmateriaal is volledig aangepast op de doelgroep van de stichting Sterk in Werk.

Tijdens het tweede deel van het ochtendprogramma schoven de kamerleden aan bij een netwerkbijeenkomst voor C3 werkt! kandidaten. De kandidaten deelden hun ervaringen met hun zoektocht naar werk en beantwoorden diverse vragen van de kamerleden over begeleiding en het UWV. Met de inspirerende en positieve ervaringsverhalen van de C3 kandidaten, kwam het werkbezoek tot een einde.