Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Inzicht in inkjet

17 mei 2016

Bij de opening van het seminar Inzicht in inkjet, dat donderdag 12 mei plaatsvond bij GOC in Veenendaal, reikte dagvoorzitter Ed Boogaard het eerst exemplaar van de syllabus Inkjet anno 2016 uit aan initiatiefnemer Harry Beishuizen (GOC) en Erna Leenaars, in opdracht van A&O Fonds Grafimediabranche. Laatstgenoemde is inkjet-specialiste en auteur van de syllabus die in twee versies werd gedrukt op verschillende inkjetpersen. Het werk biedt een gedetailleerde inkijk op de huidige stand van zaken op het gebied van hoogvolume inkjet; binnenkort het belangrijkste onderwerp tijdens de Duitse vakbeurs Drupa in Düsseldorf.

Tijdens het seminar namen grafisch specialist en publicist Boogaard en Leenaars het woord om te vertellen over technische details en marktontwikkelingen rond inkjet. Aan het eind van het evenement kwamen gebruikers aan het woord. Vanuit verschillende invalshoeken vertelden Christel van de Wal (Nic. Oud) en Bas Gravesteijn (Impressed Druk en Print) over hun ervaringen moet inkjet. Henk Wijmans van TED Gigaprint vertelde waarom hij juist niet voor inkjet, maar tonermachines heeft gekozen. De bezoekers, veelal offsetdrukkers die een investering in nieuwe technologie overwegen luisterden geïnteresseerd naar het zeer volledige overzicht. De syllabus is voor € 25,00 te bestellen via info@goc.nl.

'Inkjet, de techniek van de toekomst'. Klik hier voor de presentatie van Erna Leenaars.

Ook de presentatie van Ed Boogaard 'Inkjet. Het omslagpunt' is beschikbaar.