Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Hoe maak jij je publicatie geschikt voor mobile de

14 september 2011

Tablet-computers en smartphones vliegen de winkels uit. Met steeds weer nieuwe modellen steken de fabrikanten elkaar naar de kroon. Prachtige platforms om op te publiceren, maar hoe doe je dat? Hoe maak je jouw publicatie geschikt voor mobiele toepassingen? Welke middelen heb je nodig en wat komt er nog meer bij kijken? In de nieuwe driedaafse workshop 'Digitaal publiceren met Adobe CS5.5' krijg je antwoord op al je vragen. In slechts drie dagen leer je publicaties te maken die op iedere tablet en smartphone van het scherm spatten. Je leert alle mogelijkheden die de moderne technieken bieden optimaal te benutten: interactie, pannen, zoomen, audio, video, iTunes connect, noem maar op: na afloop van deze workshop hebben ze geen geheimen meer voor jou.

Met CS5.5 heeft Adobe tussentijds een editie op de markt gebracht. Vooruitlopend op Creative Suite 6, die in 2012 verschijnt, biedt de editie 5.5 al de tools waarmee je publicaties voor tablets en smartphones kunt ontwikkelen. Publicaties die geschikt zijn voor Android-, BlackBerry- en iOS-apparaten. Meer informatie over de workshop Digitaal publicren met Adobe CS5.5.