Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat

28 mei 2019

De arbeidsmarkt verandert sterk en snel en dat ervaart ook de grafimediabranche. Hoe gaan we daar mee om, welke ontwikkelingen zijn er gaande? Doe mee aan het A&O Fonds debat over de arbeidsmarkt- en opleidingsinitiatieven die nodig zijn om de branche te ondersteunen en  stimuleren?

Wat is jouw bedrijfsvisie? Welke kansen en uitdagingen liggen er, ook voor werknemers, op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen?

Meld je aan voor het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat op donderdag 27 juni. Je gaat actief in gesprek met werkgevers, key-spelers in de branche en de grafische vakscholen over het bepalen van de koers van het A&O Fonds Grafimediabranche wat betreft arbeidsmarkt en opleiden.

Voorafgaand aan het debat is er een presentatie van:

Mathijs Bouman (econoom en journalist). 

Vaste columnist van Het Financieel Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Ook is hij regelmatig te zien bij populaire talkshows als De Wereld Draait Door, Jinek en Pauw.

Mathijs is ook tijdens de discussie aanwezig.

Datum: donderdag 27 juni
Ontvangst: 15.00 uur
Afronding met drankje en hapje: 17.30 uur
Einde: 18.30 uur
Locatie: Veenderhoeve in Veenendaal

Jouw mening en adviezen zijn belangrijk voor het A&O Fonds Grafmediabranche. Het A&O Fonds waardeert het als je de discussie wilt aangaan. Meld je daarom direct aan