Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Gratis webinar over voorkomen van geldzorgen bij werknemers

12 juni 2017

Op woensdag 21 juni van 11.00-11.45 uur organiseren C3 werkt! en CNV Geldzorg een gratis webinar over het voorkomen van schulden op de werkvloer. Steeds meer werkgevers hebben te maken met werknemers die het financieel moeilijk hebben.

Financiële zorgen van werknemers hebben een grote impact op de werkvloer. Uit onderzoek van het Nibud is gebleken dat de kosten van een werknemer met loonbeslag kunnen oplopen tot  € 13.000,- per jaar. (afhandeling loonbeslag, ziekteverzuim, diefstal, productieverlies). Zorg ervoor dat je deze problemen voor bent. In dit webinar leer je hoe.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Hoe kun je in een heel vroeg stadium signalen van financiële problemen herkennen bij je werknemers?
  • Wat zijn de gevolgen van deze problemen op het functioneren van de werknemer en op de werkvloer?
  • Hoe kun je pro-actief c.q. preventief beleid voeren, en wat is het belang daarvan?
Tijdens het webinar wordt ook ingespeeld op de behoefte van de deelnemers. Vandaar de uitnodiging voor het invullen van een korte enquête. Dat kost je 3 minuten en de 7 vragen hoeven slechts met ja of nee te worden beantwoord. De uitkomsten worden verwerkt in het webinar. Klik hier om de enquête te openen.

Meld je aan voor dit webinar op woensdag 21 juni, 11.00-11.45 uur. Want geldzorgen los je met elkaar op!

Na afloop van het webinar ontvang je via je e-mail de presentatie.