Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Geslaagde eerste editie Creative Trends 2011

27 mei 2011

Goede inhoudelijke workshops, ontspannen sfeer, lekker eten en een top locatie. Het was er allemaal tijdens de eerste editie van Creative Trends 2011. Tijdens het event werd ook de nieuwe ‘Trends in de creatieve industrie 2011' gepresenteerd en vond de uitreiking van CreAwards plaats. Het themahoofdstuk van Trends richt zich dit jaar op de gamebranche. Gaming en de inzet van games waren dan ook een regelmatig terugkerend onderwerp tijdens het event.

Creative Trends begon met een enthousiaste plenaire sessie door dagvoorzitter Bart Hufen (bekend van het boek ‘Laat met je merk spelen'). Hufen richtte zich in zijn presentatie op de inzet van games in marketing waarbij er diverse interessante praktijkcases aan bod kwamen. Na deze plenaire sessie was het tijd voor de workshoprondes. Er waren acht zeer diverse en inhoudelijk sterke workshops om uit te kiezen. De onderwerpen liepen uiteen van 3d drukken tot de ontwikkeling van tablet apps en van videomapping tot marketing in het huidige digitale tijdperk.

Om 17.00 uur was het dan echt tijd voor de uitreiking van de CreAwards. De titel ‘beste leerbedrijf 2011' ging naar Brabant10 en TriMM interactive media. De twee bedrijven eindigden ex aequo op de eerste plaats. De award voor ‘beste praktijkopleider' ging naar Nils Meijer van Webstijl. Daar Nils zelf helaas niet aanwezig kon zijn, nam Nico de Jong (directeur Webstijl) de honneurs waar.

Creative Trends werd afgesloten met een gezellig netwerkdiner, waarna de gasten naar huis gingen met een goedgevulde goodiebag en uiteraard de nieuwe editie van ‘Trends in de creatieve industrie'. Net als vorig jaar bevat ook deze editie weer diverse grafische hoogstandjes en kunt u een exemplaar bestellen of downloaden via www.goc.nl/trends.

Weten wat u gemist heeft? Of even terugblikken op het event? Hier vindt u de foto's van Creative Trends 2011!