Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Genomineerden CreAwards 2013 bekend!

28 maart 2013

In de afgelopen maanden hebben bedrijven, scholen, stagiairs en bedrijfsadviseurs wederom hun favoriete leerbedrijven én praktijkopleiders voorgedragen voor de CreAwards. Een erkenning voor bedrijven en opleiders, die met toewijding studenten in de creatieve industrie op weg helpen naar een plek op de arbeidsmarkt.

De deskundige jury, een representatieve vertegenwoordiging uit de creatieve industrie, heeft afgelopen week het grote aantal inzendingen beoordeeld. De kwaliteit van de inzendingen was dit jaar uitzonderlijk hoog. Bij beide categorieën springt passie en innovatie eruit.
Tot de genomineerden behoren in willekeurige volgorde:
 
Voor Beste Leerbedrijf
·         Ivito Printing
·         Mamascreen Entertainment
·         Parktheater Eindhoven
·         True Colours Nederland
 
Beste Praktijkopleider
·         Nina van Lith – America Today
·         Donna Risa – Stut Theater
·         Caspar van den Busken - VandenBusken
 
De komende weken gaat de jury bij de genomineerden op bezoek en bepaald op basis van deze bevindingen wie de uiteindelijke winnaar wordt in beide categorieën. De winnaars worden bekend gemaakt op woensdag 22 mei in het Muziektheater in Amsterdam.