Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

GOC start met opleidingen voor zeefdruk

09 april 2019

GOC heeft voor de zeefdruksector nieuwe opleidingen ontwikkeld. Naast de BBL opleiding met de keuzerichting zeefdruk is voor nieuwe medewerkers een basiscursus zeefdruk beschikbaar, waarbij de vakinhoudelijke kennis direct in de praktijk wordt uitgevoerd. Voor bestaande medewerkers kan een verdiepingsslag worden verzorgd.

Onlangs is de basiscursus uitgevoerd bij Bruns BV in Bergeijk. Joosje van Loon ontvangt van instructeur Gert Jan van Heyningen haar Bewijs van deelneme. Bruns BV gaat voor duurzaamheid en kwaliteit van hun producten en kiest daarmee duidelijk voor zeefdruk. Bruns BV is van mening dat investeren in een goede opleiding altijd loont.   

In samenwerking met ZSO wordt binnenkort het aanbod voor de zeefdruksector verder uitgebreid. Voor leden van ZSO zijn er diverse opleidingssubsidies beschikbaar. Meer informatie over deze regelingen is te vinden op de ZSO website.

GOC verzorgt ook incompany en maatwerk cursussen. Neem contact met ons op en leg jouw wensen aan ons voor: 0318-53 91 19 of binnendienst@goc.nl.