Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

GOC sponsor van seminar 'Smart Printing Solutions'

07 november 2016

Op donderdag 17 november organiseren CMBO en Printmedianieuws voor de tweede keer hun najaarsseminar in De Glazen Ruimte in Maarssen. Het thema is ´Smart Printing Solutions’: het integreren van intelligentie en interactie in drukwerk en aanverwante technieken. Denk aan de toepassing van smart labels, sensors, magneetfolie, holografie, maar bijvoorbeeld ook aan de integratie van audio en drukwerk door geavanceerde printtechnieken. Welke toepassingen zijn ook voor drukkerijen interessant?

Meld je aan, laat je informeren en discussieer mee!

Programma
15.30: Ontvangst
16.00: Welkom en introductie door Albert Noppen (dagvoorzitter)
16.10: Corné Rentrop (TNO Holst): De toepassing van printed electronics op papier
16.35: Peter Buttiens (ESMA): Ontwikkelingen in functioneel en smart printing
17.00: Korte pauze
17.10: René Kastrop (Kurz Nederland): Productbeveiliging en merkpromotie door nieuwe technieken
17.25: Richard Fussey (Trapped in Suburbia): Experience Design, interactieve applicaties met behulp van printtechnologie
17.50: Korte paneldiscussie o.l.v. Peter Luit
Na afloop van het seminar is er een netwerkborrel.

Locatie
De Glazen Ruimte, Straatweg 1B, 3604BA Maarssen

Aanmelden
Deelname aan dit seminar is gratis voor CMBO-leden, voor medewerkers van bij CMBO-aangesloten bedrijven en/of voor abonnees van Printmedianieuws. Niet-leden betalen € 60,- ex. BTW. Meld je snel aan door middel van dit aanmeldformulier.

Sponsoring
Het seminar ‘Smart Printing Solutions’ wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Agfa, GOC, Manroland, Prindustry en QIPC.