Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

GOC op Grafische Vakbeurs Gorinchem

23 februari 2011

‘Doe Een Wens'. Dat was het motto van GOC op de Grafische Vakbeurs in Gorinchem. Bezoekers konden een loopbaanwens doen voor zichzelf of voor een collega. Daarnaast konden zij ook meedoen met een tombola om daarmee de stichting ‘Doe Een Wens' te steunen. Beide activiteiten bleken een groot succes.

Goedgeefse beursbezoekers
De tombola actie voor de stichting ‘Doe Een Wens' was succesvol. Er is in totaal € 1.645,- opgehaald en het bedrag is inmiddels met een mooie cheque overhandigd aan
Gerda van de Pol van Stichting Doe Een Wens door Henk Vermeulen, directeur GOC.

Op de stand van GOC konden bezoekers voor € 4,- een cadeautje ‘grabbelen'. Er zaten kleinigheden tussen, maar ook grotere cadeaus waaronder de dagprijs in de vorm van een mooie cadeaubon. De volledige opbrengst van deze actie is gedoneerd aan Stichting Doe Een Wens.

Loopbaanwens
Ook van de mogelijkheid om een loopbaanwens in te leveren is groot gebruik gemaakt. Er zijn heel veel wensen binnengekomen. Sommige wensen zijn ontroerend, sommige wensen heel erg ambitieus, er zitten grappige wensen tussen en hele concrete wensen. GOC zoekt hieruit de mooiste wens en gaat hiermee aan de slag. Op www.goc.nl wordt binnenkort de winnaar van de loopbaanwens bekend gemaakt.