Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

GOC in bezit van NRTO-keurmerk

28 februari 2017

GOC heeft in februari het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat GOC voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Het keurmerk geeft onze deelnemers en bedrijven zekerheid over de kwaliteit van onze opleidingen en dienstverlening. "Dat is belangrijk want in opleidingen wordt veel tijd en geld geïnvesteerd, investeringen die je zo goed mogelijk wilt doen", aldus Marcel Lamain, directeur van GOC.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

GOC creëert toekomst
Samen met de grafimedia- en communcatiesector helpt GOC organisaties te groeien of een nieuwe koers in te zetten. We creëren nieuwe opleidingen en mobiliteitsoplossingen die antwoord geven op de uitdagingen van morgen. We zetten mensen in beweging zodat ze in elke fase van hun leven op de juiste plek zitten. Wat GOC voor u kan betekenen? Neem een kijkje op deze website of bel voor meer informatie (0318) 53 91 29. Onze producten en diensten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van NRTO.