Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

FISH! voor praktijkopleiders smaakt naar meer!

28 mei 2010

"Inspirerend, creatief, motiverend!" zijn de enthousiaste reacties op de praktijkopleidersbijeenkomst van afgelopen donderdag in Hoofddorp.
De regiobijeenkomsten worden jaarlijks door GOC georganiseerd om praktijkopleiders in de creatieve industrie te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. De bijeenkomst op 11 maart jl. was de eerste van zes regiobijeenkomsten met als thema FISH! waarbij het draait om passie creëren in uw werk.

De vier uitgangspunten van FISH!: spelen, houding kiezen, mensen blij maken en erbij zijn, kwamen uitgebreid aan de orde tijdens de bijeenkomst. Spelen is leuker dan werken, maar hoe kunt u in uw werk spelen? Enthousiast werden er ideeën uitgewisseld en met succes, want deelnemers gaven aan echt geleerd te hebben hoe ze meer plezier in hun werk kunnen hebben.
Iedere dag bewust een positieve houding kiezen geeft energie en zal zijn effect niet missen op de leerling. Door ervoor te zorgen dat leerlingen zich welkom voelen wordt een prettige leerwerkomgeving gecreëerd. Niets is leuker en stimulerender dan mensen blij maken!

Ook échte aandacht geven aan de leerling is belangrijk, maar hoe? Dit doet u door erbij te zijn, te concentreren op die ander, beginnend met er echt bij te zijn tijdens deze workshop. Bent u praktijkopleider in de creatieve industrie en wilt u er ook echt bij zijn? U kunt zich hier nog aanmelden voor de bijeenkomsten in andere regio's. De praktijkopleiders in Hoofddorp zijn er 11 maart in ieder geval écht bij geweest en verwachten nu ook dankzij de workshop er beter in te slagen om leerlingen kunnen motiveren. Gezien de reacties belooft dit dus veel goeds voor de toekomstige positieve energie in de creatieve industrie!