Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Expertisemiddag kinder-apps

24 september 2012

ImproVive houdt zich al 2,5 jaar bezig met het uitgeven van kinderboeken- apps voor iPhone en iPad. Onder de naam RumdeeDum geven zij onder andere de interactieve boeken ‘Prinses Arabella wil spelen‘, ‘Ziggy’s Cadeau‘en ‘Jouw Avontuur‘ uit. De boeken zijn wereldwijd verkrijgbaar in de AppStore, en zijn in het Engels, Nederlands, Frans en Duits uitgebracht. Momenteel werkt ImproVive aan een nieuwe kinder-app de ‘Magische Machine‘ en verkennen zij met diverse partijen de mogelijkheden naar nieuwe kinder-apps.

Op 1 november organiseert ImproVive een expertisemiddag over apps voor kinderen in samenwerking met GOC. ImproVive nodigt deze middag een mix van uitgevers, schrijvers, ontwikkelaars, onderwijs, media en andere geïnteresseerden uit. Naast de presentaties heeft ImproVive een aantal netwerkmomenten om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Lees meer over dit evenement op onze evenementenpagina.