Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Excellente toppers op de ICT arbeidsmarkt

10 november 2014

Op vrijdag 21 november 2014 organiseren de Digitale Steden Agenda (DSA) en het Centre of Excellence for new media technologies (CoE), een inspiratiesessie over de bestaande lacunes op de ICT arbeidsmarkt.

Waarom?

Het bedrijfsleven vindt de “Excellente Toppers” niet in voldoende aantal en het onderwijs ontvangt onvoldoende informatie over de gestelde technische, commerciële en sociale competenties waaraan de kandidaten moeten voldoen. Het leggen van een brug tussen bedrijfsleven en onderwijs is het doel van deze bijeenkomst.

De gestelde vragen zijn: wat kenmerkt nu eigenlijk een “Excellente Topper”? Zijn ze er wel? Waar kan het bedrijfsleven hen vinden? Hoe kan het onderwijs de juiste toppers afleveren? Wat is de rol van de overheid in deze kwestie? Zijn er al grensverleggende initiatieven op dit gebied?

Wat?

De inspiratiesessie leidt tot inzichten m.b.t. de verschillende perspectieven rondom deze vragen en wij zoeken actief naar de gemene deler. Wat bindt ons en hoe organiseren wij de samenwerking? De focus ligt op deze dag vooral op de technologische / ICT sector in de regio Oost Nederland.

Hoe?

Sprekers van Luminis, Ziggo en het CoE prikkelen, dagen uit en motiveren op deze middag. Wij gaan praktisch en interactief aan de slag. Uw actieve deelname bepaalt het succes.

Praktische informatie

“Excellente Toppers” vindt plaats op  21 november 2014 van 13:30 tot 17:00 in het Centre of Excellence for new media technologies aan de J.F. Kennedylaan 32 te 7314 PS APELDOORN.

Meer informatie en inschrijven op: http://www.coe-nmt.eu/excellente-toppers-2/